Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Made To Measure: Ruben O

Door Koen op 12.07.2014

Made-to-measure is een initiatief van designer Ruben Opheide waarbij hij broeken op maat maakt voor zowel de ladies als gents. Je wordt opgemeten, geeft je persoonlijke wensen door en Ruben maakt een broek from scratch. Zo krijg je niet alleen een uniek, maar ook een duurzaam ontwerp. Gedaan met de wegwerpcultuur! Dat is waar made-to-measure voor staat.

Maatwerk, personalisatie, kwaliteit, vakmanschap, duurzaamheid. Dat zijn de kernwoorden van made-to-measure. En laat je niet vangen, Ruben ontwerpt niet enkel broeken voor de business (wo)man. Je kan kiezen uit 3 mogelijke ontwerpen: casual, business of golf.


De casual variant is bedoeld voor de jongere garde, de urban population. Een klassiek slim fit design gemaakt van 100% kwaliteitskatoen. Goed alternatief voor die klassieke jeans, denk ik dan! Het business model is, logischerwijs, voor de zakenmannen en - vrouwen die comfortabel en stijlvol naar hun werk willen.


Voor het 3de model heeft Ruben speciaal aan de golfers onder ons gedacht. Deze broeken worden gemaakt van Italiaans Duca Visconti katoen met een lichte strech en hebben alle features die een golfer wenst. En alsof dat nog niet genoeg is, borduurt Ruben ook nog de initialen van de klant achteraan op de broek. Van een gepersonaliseerde broek gesproken!

Ruben needs your help!

Klinkt made-to-measure jou als muziek in de oren? Help Ruben dan zijn project te realiseren. Op dit eigenste moment kan je made-to-measure nog tot dinsdag 29 juli 2014 op kickstarter vinden. Vanaf het moment dat Ruben € 20.000,- verzameld heeft, kan hij van start gaan. 

Hoe werkt het? Simpel. Jij kan via kickstarter een op maat gemaakte broek of iets anders bestellen aan een bepaalde prijs. Vanaf dat Ruben € 20.000,- verzameld heeft, slaat hij aan het ontwerpen en krijg jij jouw fancy pants of andere bestelling toegestuurd. Easy-peasy-lemon-squeezy!

Steun dus deze jonge designer, zeker als jij ook voor duurzame fashion bent en iets wil veranderen aan onze wegwerpcultuur. Ready, set, support!

Foto's © Made-to-measure.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded