Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alexandra Verschueren popt up!

Door Tiany op 12.07.2014

Alexandra Verschueren is al lang geen onbekende meer hier bij Belmodo. Afgelopen maart was ze nog gastspreker op de B2U Lectures waar ze meer uitleg gaf over haar loopbaan als young Belgian designer. Afgestudeerd aan de Modeacademie van Antwerpen, stage gelopen bij Proenza Schouler en een job als junior designer bij Derek Lam achter de rug. Alexandra heeft niet stilgezeten!

In 2011 won ze de Grand Prix van Festival d'Hyères en dat gaf haar de kans om haar eigen collectie te lanceren. 3 jaar later is ze still alive and kicking some fashion ass én heeft ze nog t.e.m. donderdag 31 juli 2014 een pop-up shop in Antwerpen! 

In de pop-up kan je custom-made sweatshirts kopen én je mag de stof en kleur zelf kiezen. Alexandra gebruikt enkel high-quality slow woven Japanese sweat shirting. Gene brol dus, maar duurzame sweaters die je voor de rest van je leven nog kan koesteren. Snel zijn is de boodschap, want het aantal is beperkt!

Is tijdloze, minimal fashion helemaal jouw dada? Dan gaat Alexandra Verschueren jou vast en zeker bekoren! Heel classy, Parisian chic, simpel maar o zo mooi. Perfect voor us modern girls die graag kleren kopen waar ze vanaf de 1ste seconde head over heels verliefd op worden en nog jaar en dag kunnen dragen. Je merkt het al, Belmodo is fan!

Alexandra Verschueren
Kronenburgstraat 90
2000 Antwerpen

Open dinsdag t.e.m. zondag, 11:00 tot 18:30.
Nog t.e.m. donderdag 31 juli 2014.

Foto's © Alexandra Verschueren.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded