Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Waar doe je de beste solden online?

Door Bieke op 11.07.2014

Kleren en schoenen spotten vanuit je luie zetel, wat een luxe. Online shopping heeft zo veel voordelen en we like. Je bent altijd maar een paar clicks verwijderd van dozen vol goodies. En don't deny it, het vooruitzicht van een pakje in je mailbox is the most fun thing ever!

Maar soms zie je de bomen gewoon niet meer door het fashionbos en geraak je verdwaald in de massive amount van online shops. No problem voor Belmodo, want wij houden altijd het overzicht ... speciaal voor jou. Here we go!

Smets heeft een actual store in Brussel én een leuke webshop waar je ook alle brands uit de winkel kan shoppen. De webshop heeft topmerken als Armani, Tom Ford, Burberry, Valentino en Louboutin. Je kan er niet enkel mooie jurkjes, broekjes en pumps spotten, maar ook juwelen, make-up en home & lifestyle items. En dan heb ik nog niet gesproken over de gorgeous handbagsQuite impressive

Zalando doet tegenwoordig bij alle vrouwen wel ergens een belletje rinkelen. De online winkel biedt betaalbare mode aan een zacht prijsje. Vive la portemonnee, zou eigenlijk hun lijfspreuk moeten zijn. Ze bieden merken aan als BOSS, Chloé, Vero Moda en ONLY. Ook hier is er een brede keuze aan schoenen, kleren, handbags en zelfs sportswear. I think we're in fashion heaven!

Voor pretty shoes moet je bij La Bottega zijn. De winkel in Hasselt heeft ook een grote webshop. Er is een enorme keuze aan quality pumps, botjes, sneakers ... Too much om allemaal op te noemen. Naast schoenen hebben ze ook een mooi aanbod aan kleren en accessoires. 

Plan alvast een middagje shoppen in je agenda ... terwijl je relaxt met good music, even better snacks en the best drinks. Helloooo staycation!

Met medewerking van Christine Smeyers.

page loaded