Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Faces by The Sartorialist

Door Kim op 11.07.2014Scott Schuman, beter gekend als The Sartorialist, kan alweer een indrukwekkende samenwerking aan z'n portfolio toevoegen. Op z'n eigen blog maakt hij kiekjes van mensen met een originele modevisie, en voor de samenwerking met de Luxotticagroep (oftewel het grootste eyewear bedrijf ter wereld, met merken als Ray-Ban en Persol) mag hij zowat hetzelfde doen - maar dan wel met een focus op brillen.

De resultaten zijn te bewonderen op Faces by The Sartorialist en kunnen ook op Instagram gevolgd worden.


Het is ook de bedoeling dat creative individuals van over de hele wereld hun eigen artistieke visie op eyewear aan bod laten komen op de website. Wie dat precies zal doen, is nog niet bekend. To be continued!

Foto's © Scott Schuman & Luxottica.

page loaded