Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wolford x Mario Testino

Door Bieke op 10.07.2014

Wolford heeft spannend nieuws! Het haalde de internationale topmodefotograaf Mario Testino binnen voor al hun beeldend materiaal voor het komende seizoen. Hij brengt een frisse wind bij het merk door zijn emotionele foto's met impact. Ze passen perfect bij de new collection die de unique beauty van de moderne ladies verpersoonlijkt.

Testino's beelden creëren een unieke visual explosion van sensualiteit en zelfverzekerheid. Zijn foto's zullen wereldwijd te zien zijn in alle Wolford boetieks, showrooms, ads, video's en social media. Hou je ogen dus goed open voor deze pareltjes van fotografie.

Testino's beelden creëren een unieke visual explosion van sensualiteit en zelfverzekerheid. Zijn foto's zullen wereldwijd te zien zijn in alle Wolford boetieks, showrooms, ads, video's en social media. Hou je ogen dus goed open voor deze pareltjes van fotografie.

"We zijn heel enthousiast over onze samenwerking met Mario Testino, die internationaal een belangrijke rol speelt in de modefotografie. De nieuwe beeldtaal zal de sfeer van Wolford als merk aanzienlijk versterken en onze klanten wereldwijd inspireren." - zegt Axel Dreher, Wolford bestuurslid -

Met medewerking van Christine Smeyers.

page loaded