Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gant viert feest!

Door Michael op 09.07.2014

Hiep, hiep, hoera! Gant viert dit jaar de 10e verjaardag van hun vrouwencollectie en ze doen dit in stijl. Het brand begon 60 jaar geleden met het maken van T-shirts voor mannen en is sindsdien heel wat geëvolueerd. The American tradition en sportswear mixen ze nu met een Europese toets voor nog meer vrouwelijkheid en élégance. Daar zegt mijn inner diva geen 'nee' tegen!

The European touch vinden we terug in de getailleerde blazers, bold prints en een korte blauwe jurk. 'Perfect Navy' is 1 van de lijnen van de collectie en heeft een strak silhouet. Maxi-dresses of de iconische Little Blue Dress worden gecombineerd met mannelijke features. Geen paniek, plompe kleren komen hier niet aan te pas! Wel een bomberjack met bloemenprint of een stoere leather jacket. Voor ladies met een edgy kantje

De 2lijn is 'Ocean Prep' waar de moderne dames met een sporty kantje definitely hun look zullen vinden. Hoge tailles, straffe prints en luchtige bloesjes worden gecombineerd met tal van accessoires om het sportieve toch wat 'dressy' te maken. 

Like what you see? Dan heeft Belmodo goed nieuws voor jou! De Little Blue Dress van Gant vinden we zo plezant voor summerparties dat we er 10 van weggeven. Ga snel naar de wedstrijdpagina en wie weet paradeer jij binnenkort in een nieuwe outfit. Nu alleen nog matching shoes vinden ...

Met medewerking van Christine Smeyers.

page loaded