Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Flower Power

Door Tiany op 09.07.2014

Dat de bloemenprints een trend zijn voor de lente en zomercollecties is niets nieuws. Toch komt deze invloed telkens terug, en deze zomer is dat niet anders! Verschillende designers hebben een andere visie op de flower prints en dat zorgt voor een mix van stijlen en motiefjes. Met het wijde aanbod aan kleding met bloemenprints - van jurkjes en rokjes tot full-printed jumpsuits - heb je genoeg keuze om de bloemen in je outfit te verwerken. Of je kan er helemaal voor gaan, all flowers everywhere!

Ook de prints gaan tot het extreme; weelderig, krachtig en kleurrijk. Kies je voor subtiele, lieflijke patronen of out there, felle kleuren, het is er allemaal! Zo kan je ook de verschillende motiefjes combineren, voor een speels en gedurfd effect. 

As seen on the runway

3D prints


Dolce & Gabbana, Marni

Donkere prints


Dries van Noten, Michael Kors

Mismatch


G. Valli, Vivienne Westwood
Foto © Swing.

Delicates


Agnes B, Honor, Rebecca Taylor
Foto © Fashionising.

Maxi


Alberta Ferretti, Marc Jacobs, Marni, Mulberry

De flower print trend heeft zich ook doorgetrokken naar de high streed brands. Zo kan je kledingstukken met bloemenprints terug vinden in Zara, Mango, Essentiel en H&M.


Mango.


Zara.


Essentiel, H&M.

© Topfoto: Pinterest

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded