Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rock Werchter ‘14: het verslag!

Door Koen op 08.07.2014

Rock Werchter, de titaan der titanen, de kers op de taart, de Karl Lagerfeld van de festivals ... allemaal goed en wel, maar dat moest het Belmodo team toch even met de eigen ogen nader bekijken. Zo gezegd, zo gedaan! Op vrijdag 4 juli 2014 trokken we naar de weide and we had the time of our lives!

Alvorens we die wei onveilig gingen maken met al ons modegeweld, trokken we naar the Rock Village om ons te installeren voor een comfortabele nacht. Nope, geen tentjes en beperkte hygiëne voor ons. Als we iets doen, doen we het goed én in stijl. En laten we zeggen dat we ook nood hebben aan a beauty sleep, wat soms op de camping al wat moeilijker wordt met al dat gebrul - 'Bamiiiiiiiiiiii' of 'B(H)oereeeeeeeeeeen'. Natuurlijk maakte het Belmodo team the Rock Village onveilig in matching outfitsBjörn Borg was onze partner in crime ...

Onze Björn Borg outfit zorgde voor de meest comfortabele festivalbeleving ooit! Sporty fashion voor een maximum aan comfort én feestplezier. Geen te strakke jeans voor ons, want daar kan je niet fatsoenlijk in dansen. En wat doen we nu net héél graag? Dansen tot we erbij neervallen! And that's what we did thanks to Björn Borg!Next stop: de weideThat's were the magic happens. De mainstage werd al snel onze thuisbasis en nu kon het feestje écht gaan beginnen. Als ware Ellie Goulding fan kon de dag voor BelmodoKoen al niet meer stuk. Er moest al een bom vallen ten huize Chanel om hem uit zijn gelukzalige bubbel te halen!

Verder hebben we enorm genoten van Paolo Nutini! Niet alleen zijn looks, maar ook zijn stem mogen er zeker wezen (bakske frezen)! Qua eten zijn we voor de volledige festival experience gegaan. Hamburgers en hotdogs. That's it! Simpel en goed. Perfect in combinatie met wat frisse pintjes!


We sloten de avond af met Major Lazer, een knaller van formaat waarop de volledige Belmodo crew alle remmen eventjes heeft losgegooid. Vanaf dat 'Bubble But' uit de speakers knalde, was het spektakel voor BelmodoBie helemaal af! Bijna een heup, arm en kont ontwricht, but who cares? We hebben ons rot geamuseerd! The best teambuilding ever!

Foto's © Belmodo, @BelmodoBie, @BelmodoKoen, @BelmodoMichael, @BelmodoAngel, @BelmodoTiany.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded