Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

To the streets met Public Urban

Door Michael op 07.07.2014

We love jong Belgisch talent, we zijn daarom ook helemaal fan van Public Urban, dé nieuwe trend in Antwerpen! Public Urban is opgericht door de 24-jarige Jordy Van de Locht, een creatieveling die 1st flyers en brochures ontworp en dus nu zich heeft gefocust op fashion

Public Urbans collectie T-shirts hebben een boodschap en stralen een bepaalde vibe uit met hun krachtige prints. Ook zijn de shirts gemaakt van 100% biologisch katoen, yay for the environment! De jonge Van de Locht zoekt steeds naar het perfecte model van T-shirt, de perfecte print en de juiste ontwikkeling van de webshop. Als je op zoek bent naar artistieke T's met stoffen van topkwaliteit, dan is Public Urban zeker iets voor jou!

Foto's © Public Urban.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded