Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The MSGM x Toiletpaper collab continues

Door Astrid op 07.07.2014

Remember de geweldige limited edition capsulecollectie van Toiletpaper Magazine voor MSGM?

Stoere unisex truien met geweldige prints als gigantische lipsticks of een kikker tussen een hamburgerbroodje. De coolste print was zonder twijfel de ‘I heart u’ trui met een levensecht hart.

De collectie was een schot in de roos en een vervolg lijkt ons dan ook niet meer dan logisch.

Massimo Giorgetti, creatief directeur bij MSGM, en de Toiletpaper oprichters Pierpaolo Ferrari en Maurizio Cattelan, sloegen opnieuw de handen in elkaar en de 2de capsulecollectie shop jij vanaf december. Excited much? I know I am!


De ontwerpen hebben opnieuw een surrealistisch kantje. Denk daarbij aan picknickkleedjes met appels, tropische vogels en ook de lipsticks komen terug. Beetje too much voor jou? Volgens Massimo Giorgetti kan iedereen prima met deze collectie wegkomen:

"In my mind, I don’t have any particular person wearing this collection - I’d just like to see these clothes on people with an attitude of freedom, fun, and smile. During free time with a pair of jeans, for evening with a brocade skirt, for a beautiful day at the beach or lake … They are 'free' clothes and should make you feel 'free'." - dixit Massimo Giorgetti aan Style.com -

Het blijft voorlopig wachten tot december, maar om de pijn wat te verzachten, biedt MSGM de Toiletpaper collectie van vorig jaar nu aan de helft van de prijs aan! Happy shopping ladies!

Foto’s © MSGM.

page loaded