Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eskimo opent allereerste winkel in Gent

Door Koen op 06.07.2014

Een goede nachtrust is important, dat weet iedereen. Ik weet niet wat jij ervan vindt, maar ik geniet nog meer van mijn nachten in super comfy nachtkledij. Eskimo, een Gents familiebedrijf, is hét merk om je ideale nachtjapon en ondergoed te vinden! Het merk opent nu ook zijn allereerste winkel in Gent, waar je vanaf nu terecht kan! 

Bij de nieuwe winkel kan je alle collecties vinden; nachtmode, ondergoed, Doodoo, Nightlife en Original Eskimo. Met talloze kleuren en modellen biedt Eskimo je genoeg keuze om jouw favorite sleeping outift uit te kiezen. Ook kiest Eskimo altijd voor kwaliteitskatoen met een zorgvuldige afwerking, dus maak je maar klaar voor een zalig gevoel, all day and all night!

Je kan de Eskimo winkel vinden op de Langemunt in GentNow go and choose your nightgown!

Foto's © Eskimo.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded