Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Daniel van der Noon x Selected Homme

Door Michael op 06.07.2014

Selected Homme komt met een nieuwe collectie en dit in samenwerking met Britse artiest Daniel van der Noon. Met exposities in Amsterdam, Shanghai, Kopenhagen en Hamburg is hij geen onbekende meer. Zijn werk heeft telkens 1 rode draad: gedetailleerde cityscapes en Selected Homme besloot dat het tijd werd dat Daniel zijn werk op hun kledingstukken zou uitproberen. Een geniaal idee -zo blijkt- want de collectie 'Metropolis' is een echt pareltje!

"We have ended up with a collection that has that elegant sportswear look, where my artwork breathes into the very fabric and shape of the clothing itself, and the clothing too provides more than just a blank, white wall on which to apply my art work. Though sublte, I like the simplicity of the clothing and how these two elements feed one another." - aldus Daniel van der Noon -


Het idee achter Metropolis is dat het overal en nergens is. Het is Londen, Berlijn, Parijs en New York, maar ook Timboektoe. Een mengeling van waar je over gedroomd hebt en wat je al gezien hebt, gegoten in het artwork van Daniel van der Noon. Een perfecte versmelting van kunst en fashion! De collectie is vanaf deze maand verkrijgbaar!

Foto's © Selected Homme.

Pageicon © Daniel van der Noon.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded