Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spotted: Self Portrait

Door Tiany op 05.07.2014

Op zoek naar kledingstukken die street-style met high-fashion combineren? Dan is Self Portrait jouw merk! Het London-based merk staat ervoor om moderne mode verkrijgbaar te maken voor het grote publiek. Founder Han Chong studeerde mode in het Verenigd Koninkrijk en begon 1st als designer voor het merk Three Floor Fashion.

Self Portrait is zijn solo-project waarin hij gebruik maakt van luxueuze stoffen voor zijn city-wear SS2014 collectie om vrouwelijkheid en street edge weer te geven in zijn kledingstukken, terwijl harde en zachte silhouetten door elkaar worden gebruikt. Han Chong wisselt ook graag verschillende stoffen met elkaar af, wat heeft gezorgd voor een hippe, sexy en elegante collectieHello statement pieces

Ook onze lovely Miss Tiany is fan! Zij droeg een jurk van Self Portrait waarover je in het Belmodo artikel Introducing Self-Portrait alles kan over lezen!

De collectie is geschikt voor de dames die het vrouwelijke opzoeken maar die toch een extra edge aan hun kleding willen geven. De pieces hebben een allure van high fashion terwijl ze zeker betaalbaar blijven, love it! Ga zelf eens een kijkje nemen op Self Portraits website of Facebook pagina voor meer info!

Foto's © Self Portrait en Dirk Alexander.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded