Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#CastMeMarc: part 2

Door Astrid op 05.07.2014

In #CastMeMarc konden jullie al lezen dat Marc Jacobs op zoek ging naar een nieuw gezicht voor zijn jongste campagne via Instagram. Nu, een dikke 3 maand later, zit er schot in de zaak en kunnen we jou de 1ste beelden van deze unieke najaarscampagne tonen.

In totaal meldden zich meer dan 70.000 deelnemers van over de hele wereld voor de casting via Instagram. De 30 laatste kandidaten werden naar New York gevlogen en daar werd de groep nog eens afgeslankt tot 9 modellen.

David Sims was fotograaf van dienst en ik ben helemaal wild van het uiteindelijke resultaat. Très Marc Jacobs: fris, jong en nieuw!

"The credibility of the cast and the approach to casting the ads transmit a current social lifestyle that doesn’t play into other clichés … And totally feels like our company - a cast of colorful and dynamic characters." - dixit Marc Jacobs in WWD -

De volledige campagne krijgen we voor het 1st te zien in de augustus editie van Teen Vogue. Daarnaast zal ook behind-the-scenes materiaal verschijnen op de Marc Jacobs website.

Foto’s © Elle NL.

page loaded