Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Grote tasjes, kleine tasjes

Door Bieke op 04.07.2014

A woman can never have enough ... handtassen! Van groot tot klein, we zullen altijd wel een plaatsje vinden in onze kast voor een nieuw exemplaar. De collectie handtassen van Flanel Accessories is daarom a dream come true!

Flanel Accesories is een 100% Belgisch merk, en doet onze hartjes al sneller slaan! Voor elke gelegenheid een ander exemplaar, en de tassen worden met de hand en veel zorg gemaakt in eigen atelier met leder van de beste kwaliteit. Een extra benefit is dat het merk levenslange garantie aanbiedt op hun handtassen. Levenslang, you heard us!

De lijn grotere handtassen is ideaal om mee te nemen naar je werk of voor een dagje shoppen met de girlfriends, ideaal om al je spullen in kwijt te raken!

Heb je liever iets meer praktisch en kleiner, dan heb je keuze uit een breed gamma originele belt-bags. De heuptasjes zijn een knipoog naar de 90's en je kan ze evenwel als schoudertasje dragen, it's that easy. De belt-bags hebben ook afneembare flapjes, zodat je voor een nieuwe gelegenheid een nieuwe look aan je tasje kan geven!

Of misschien heb je toch nood aan iets verfijnders? Dan zijn er de lederen boekentasjes in een tussenformaat die zorgen dat je net het nodige voor de dag mee kan nemen. De boekentasjes bestaan in verschillende fleurige kleurtjes, zo neem je de zon altijd mee!

Ga je een avondje stappen, dan kan je kiezen voor de pochetten. Easy, breasy, en in verschillende kleurtjes.

Ga eens een kijkje nemen op de Facebookpagina van Flanel Accesories om al die eye-candy te bekijken!

Foto's © Flanel Accesories.

Met medewerking van Kirsten Voets

page loaded