Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De beste plaatsjes om te gaan shoppen tijdens de solden

Door Tiany op 04.07.2014

Hurray hurray, de solden zijn begonnen! Laat de koopjesjacht maar beginnen, mogen jullie al de dingen van op je wish list dit jaar zonder problemen vinden! Wij zijn alvast van plan om langs leuke boetiekjes te gaan die we zonder solden misschien niet zouden bezoeken, for the sake of our wallet. Je kan er classics vinden van goede kwaliteit voor een degelijke prijs! Hier kan je een lijst vinden van onze favorite shops!

A Suivre - Kortrijk, Brussel, Brugge, Gent

A Suivre werd opgericht in Gent door de zusjes Van Doorslaer en zijn ondertussen al uitgegroeid tot 1 van de go-to shops van de Belmodo gang. Je kan er kleedjes voor speciale gelegenheden vinden, juwelen, en andere stylish stukken van betaalbare merken. Kortom, zeker een aanrader om er eens langs te gaan en tijdens de solden dat perfect jurkje te vinden!

Smets - Brussel


 

Conceptstore Smets kan je in Brussel vinden en is the place om high end kleding te vinden. Hou je van mode, beauty, interieur en you're living the life, dan is Smets jouw winkel! Ga eens langs bij de solden om te genieten van hun hallucinante aanbod en prachtig ingerichte decor!

La Bottega - Hasselt

Bij La Bottega kan je het grootste schoenenassortiment van Hasselt vinden, dus shoe lovers, dit is voor jullie, je kan er tijdens de solden zeker je slag slaan! Naast schoenen kan je er ook kledij vinden van o.a. Miss Sixty en Paul Smith

Sevens - Gent


 

A girl can never have enough bags en daar kan je bij Sevens zeker voor terecht! Mooie architectuur, personal service en vooral véél tassen, clutches, portfeullies en sjaals van topdesigners als Prada, Miu Miu en Jill Sander. De perfecte gelegenheid om jouw 1ste stuk van een high end designer te scoren voor een minder dure prijs. 

Your - Antwerpen


© Your.

Your is een multibrand shop waar je de hipste merken van het moment kan vinden. Je kan er leuke hebbedingen, tassen met grappige opschriften of gadgets gaan scoren voor een betaalbare prijs, zeker in de solden! Ook is er een kledingafdeling en zelfs een kapper! What more do you need?

Louvanist - Leuven


© Louvanist

In deze romantisch ingerichte winkel kan je je ogen uitkijken en spullen voor home, body en kledij vinden. De Franse allure van Louvanist spreekt aan en je kan er het perfect cadeautje vinden, zelfs al is dat cadeautje voor jezelf! 

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded