Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cara x Mulberry, het vervolg

Door Kim op 04.07.2014


De Cara Delevingne x Mulberry saga zet zich nog even voort, want het populaire model is ook het gezicht van de FW2014 campagne. Vorige herfst poseerde ze met uiltjes, deze keer koos Mulberry voor een setting in de Schotse Highlands.

Cara draagt de nieuwe Tessie en Bayswater Buckle, maar ook de rugzakken van haar eigen collectie de ze ontwierp voor Mulberry.


"The thing I most like about our new Mulberry campaign is the sheer Mulberry of it! Big space, fresh air, wind in the hair, away from it all … Mulberry is a brand that is at home in town and country and we wanted to capture that feeling. When we arrived in Scotland it was pouring with rain, but once Tim arrived this golden sun appeared - he really has the magic touch!" - aldus Anne-Marie Verdin, Brand Director van Mulberry over de campagne -


Alle foto's en video © Mulberry.
page loaded