Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Look smashing @ Les Ardentes

Door Tiany op 02.07.2014

De 8ste editie van Les Ardentes wordt een knaller van formaat als ik de affiche bekijk. Met o.a. Placebo, Stromae, M.I.A. en Massive Attack die hun muzikaal talent komen botvieren on stage wordt het absoluut een vette party. Naast de bekende namen heeft het festival ook plaats voor de nog onbekende (maar daarom niet onbeminde, ha!) artiesten. 4 dagen lang enjoying en discovering, wat heeft een festivalganger nog meer nodig. Het muziekfeest in Luik heeft een groot buitenpodium en 2 podia in Les Halles des Foires waar een meer intimate sfeer hangt. Dat belooft een hoop cosy summer nights.

Tent gepakt, food in the box en klaar om te vertrekken maar what about ... the look? Een festival-proof outfit kiezen is niet altijd zo makkelijk, gelukkig komt Belmodo to the rescue!

1. Een festival zonder zonnebril is als een café zonder bier. Impossible dus. Don't forget! Sasha, € 9,95.

2. Een stylish handbag is zeer handig om al je spulletjes (hallo, deo!) in op te bergen. Niet te groot of te klein en in een leuk kleurtje. Veritas, € 19,95.

3. Zonnecrème is een must als je niet de hele week als een kreeft wil rondlopen. Smeren is de boodschap. Environ, € 39,50.

4. Niets zo lastig op een festival als wallen, dull skin of oh no, een rode plek (puistje?). CC crème corrigeert je huid in no time! Yves-Saint-Laurent CC cream, € 50,-.

5. Een fris topje is zalig om rond te springen op de muziek van Stromae of om een mooie tan te krijgen op de festivalwei. New Look, € 24,99.

6. Stoer maar toch very feminine. Met dit shortje huppel je zo van het ene concert naar het andere. Lavand, € 59,95.

7. Keds sneakers zijn very comfy om je festivalzomer door te komen. Op Les Ardentes straal jij alvast met deze beauties. Keds, € 60,-

8. Matching nails and lips? Allemaal mogelijk dankzij Armani. Feel beau-ti-ful! Armani Lip Lover Nailpolish, € 23,50. Armani Lip Lover Lipstick, € 34,-.

9. Accessoires maken je outfit. Deze golden necklace maakt je look compleet. Veritas, € 9,95.

10. Een kimono is lekker airy, maar als de temperatuurtjes dalen 's nachts, dient hij ook perfect als little blanket. Handig! New Look, € 29,99.

11. Lekker ruiken op een festival is altijd mooi meegnomen. Zeker met dit geurtje dat een hoog Parisienne-gehalte heeft. Want een beetje glamour kan nooit kwaad. Guerlain Miss Guerlian 125 ml, € 200,-.

Topfoto © Cyclonesmag.

Met medewerking van Christine Smeyers.

page loaded