Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Cara Delevingne nieuwe gezicht Topshop

Door Kim op 02.07.2014

Het Cara-tijdperk lijkt nog lang niet voorbij, want het populaire model heeft alweer een grote campagne binnengehaald. Delevingne wordt het nieuwe gezicht van Topshop voor de FW2014 campagne - en daarmee is ze ook het 1ste model dat een solocampagne voor het Britse highstreet merk heeft kunnen binnenhalen (iets wat zelfs niet het geval was voor de Kate Moss x Topshop campagnes).

Cara is geen onbekende bij Topshop, zo liep ze al verschillende keren in de shows en verklaarde ze ook al sinds haar tienerjaren fan te zijn van het merk.

"It was when I got to probably 13 and we used to save all our pocket money and go to Topshop. Then we'd go back to school and everyone would be wearing the same thing because it was like the few amazing Topshop pieces that everyone would have the same of." - aldus het model -

Misschien kunnen we al stilaan beginnen speculeren over een Cara Delevingne x Topshop collectie ... ?

Foto's © Topshop en Instagram Cara Delevingne.

page loaded