Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bikini Time!

Door Angelique op 02.07.2014

Time to hit the beach! De grote vakantie is gestart en dus wordt het weer tijd om wat nieuwe bikini's in huis te halen! Badpakken zijn zeker ook toegestaan, maar vandaag focussen we ons enkel op de bikini's. Kwestie van de boyfriend toch even van die WK matchen af te leiden ... Leg je dus alvast neer en doe even 100 sit-ups want ik weet niet wat jullie plan is, maar ik ben van zin om er mighty fine uit te zien. Geen idee of dat ook zal lukken, maar we doen ons best!

1. Deze bikini is meer voor het zonnebaden en vrolijk rondspletteren in het water. Als je van plan bent om naar een waterpretpark te gaan, zou ik deze blauwe schone gewoon thuislaten. Replay, € 59,-.

2. Voor als het allemaal wat kleurrijker en tropischer mag zijn! Het broekje komt ook in verschillende modellen dus take your pickWomen'secret, Bikini Top € 24,99,  Bikini Broekje € 14,99.

3. Wij zijn nog steeds in Braziliaanse sfeer dankzij het WK en deze bikini is dat ook! Ideaal om mee over het strand te paraderen of de hittegolf op een festival te trotseren. Banana Moon, € 68,-.

4. Ook deze bikini is op en top Braziliaans én ideaal voor wie niet gezegend is met een grotere cupmaat, dankzij het model en motief op het topje! Skiny, Bikini Top € 24,95, Bikini Broekje € 17,95.

5. Wie van nature een killer body bezit, heeft soms niet veel nodig. Dan is een gele bikini zonder veel tralala als deze voldoende. 

6. Ook dit model is ideaal voor de ladies onder ons met een kleinere cupmaat! Perfect als je makkelijker bruint en er graag cute, maar toch een tikkeltje sexy uitziet! New Look, Bikini Top € 14,99, Bikini Broekje € 9,99.

Page icon © Banana Moon.
Topfoto 
© Skiny.

Met medewerking van Marijke Vissers.

 

 

page loaded