Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Olivia Palermo looking great at secret wedding

Door Aline op 01.07.2014

Lately it looks like I'm pretty obsessed with les marriages. Na mijn wedding craze rond Poppy Delevingne - lees er over in de Belmodo artikels Poppy gets married part 1 en part 2 - ben ik nu helemaal loco aan het gaan over de trouw van Olivia Palermo. Oh en vooral over haar kleed. 

Rewind! Uiteraard wist niemand dat de bloedmooie socialite afgelopen weekend in het huwelijksbootje zou stappen, aangezien het een secret wedding was. In Bedford, een mooi stukje countryside net buiten New York. Truth must be said: Olivia zag er heerlijk relaxed en onwaarschijnlijk mooi uit. 

The dress: niet direct wat ik verwacht had, maar absoluut geen teleurstelling: een heel fijne crèmekleurige tricot jumper met een witte, volle, tulle rok van de hand van Carolina Herrera. Aan haar voeten de perfecte kobaltblauwe Manolo Blahniks want we weten allemaal hoe het spreekwoord gaat: something old, something new, something borrowed, something blue ... 

Make-up & hair: een heel natuurlijke en frisse make-up met een lichte smokey eye. Olivia droeg haar haren in een mooie ponytail wat trouwens 1 van haar favo hairdos is!

The hubbie: what can I say? Johannes Huebl is nu eenmaal een model en met zijn witte Marc Anthony Hamburg kostuum met navy Charvet tie paste hij perfect bij zijn wife-to-be ...

Congrats to the happy couple!

page loaded