Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dit willen wij shoppen tijdens de solden!

Door Tiany op 01.07.2014

Yihaaaa! De solden gaan vandaag officieel van start en dat wil dus zeggen dat al die volle winkelmandjes eindelijk richting your home geklikt kunnen worden! Niets dat je zo'n kick geeft dan iets met een zotte korting te pakken weten te krijgen. Heerlijk! We Belmodo addicts love it! Hier dan ook ons ultieme soldenlijstje!

1. Slip-ons zijn heter dan Toby Alderweireld's kleinste teen en dat heeft Michaël helemaal gesnapt. Dat én hij wil graag het Belgische talent Tim Coppens steunen.

2. Normaal gezien gaat Loes resoluut voor een zwarte handtas die bij elke outfit past, maar als tassen in sale zijn, vindt ze het makkelijker om een handtas te kopen die ze misschien maar een paar keer gaat gebruiken omwille van de kleur. And it's soooooo pretty! Goed zo &Other Stories.

3. De solden zijn perfect om goede basics aan een betaalbare prijs te scoren. Koen gaat dan ook voor een oerdegelijke jeans van Diesel!

4. Zomer of niet, Bieke gaat voor een paar skilatten om deze winter de pistes onveilig mee te maken! Sporty Spice in hart en nieren!

5. Aline is op zoek naar de ultieme black leather perfecto. Een lederen biker jack dat haar als gegoten zit: lichtjes oversized, net lang genoeg, niet teveel tierlantijntjes, gewoon clean cut en tijdloos. Enes to the rescue!

6. Het liefst van al splurged Lien in de solden op een designertas. En dan vooral de Proenza Schouler PS11!

7. Kirilove en Carven are a match made in heaven! Zeker als er een mooie korting aan vasthangt! 

8. A girl can never have too many bags, dacht Kim, en zo geschiedde. Deze beauty van &Other Stories voegt Kim met plezier aan haar collectie toe!

9. Denim dungarees van A.P.C. zijn de ideale sale splurge voor Astrid! Want wie wil er nu niet op Jess van New Girl lijken?

10. Voor de 1 is een zwarte perfecto het ideale sale item, voor de ander de witte versie. Angelique is 1 lucky girl want ze heeft dit exemplaar - in sale - al kunnen scoren in de Gerard Darel winkel in Antwerpen!

Shop jouw summer items ook hier:

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded