Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tips om de solden te overleven

Door Koen op 30.06.2014

Morgen beginnen de solden en je kan je al voorbereiden op een hoop geduw, ellebogen in je gezicht en kleren die in het rond vliegen. De soldenperiode lijkt soms op een struggle to survive, maar vrees niet, want wij geven je een paar golden rules om al die soldengekte te overleven

1. Bereid je voor

Neem voor de soldenperiode eens een kijkje online op de website van je favoriete winkel om de stuks eruit te kiezen die je graag zou passen of kopen. Je kan ook langsgaan in de winkel en de kleren al passen, dan hoef je tijdens de solden enkel nog te betalen, easy as that! Dit zorgt ervoor dat je niet completely lost door de winkels zwerft!

2. Maak een lijstje

Je kan voordat je gaat shoppen tijdens de solden een mental list maken van alle dingen die je nog nodig hebt in je kleerkast. Ook handig is als je je kast eens opruimt, om te kijken wat je al hebt en welke pieces je nog wilt. Niemand wilt terugkomen met te veel stuks die je niet nodig hebt en toch maar 1 keer draagt!

3. Shop in de duurdere boetieks

De solden zijn dé ideale periode om eens die duurdere winkels binnen te stappen. Vaak kan je er basics vinden - denk little black dress en de perfecte jeans - voor een goede prijs. Quality above quantity ladies!

4. Wees kieskeurig

Dat ene leuke rokje dat nét iets te klein is zal toch wel passen als je wat meer zal sporten, toch? Not! Je mag tijdens de solden best kieskeurig zijn. Past die ene blouse waar je al zo lang op zoek naar was niet, leave it en ga op zoek naar een betere versie! Je hoeft niet iets te kopen alleen omdat het afgeprijsd is, you're better than that!

5. Shop de trends

En dan bedoelen we niet alle trends van het moment! Tijdens de solden kan je leuke kledingstukken vinden die een trend volgen die jij ook leuk vindt! Sporty chic, dungarees? Go for it! Weet goed wat er bij jouw lichaam en stijl past, en shop those trends.

6. Kleed je makkelijk

Om te gaan shoppen heb je kleren nodig die goed zitten, die je snel en makkelijk kan uittrekken en die niet in de weg zitten. Trek een jeansbroek aan met een basic T-shirt zodat je er verschillende dingen op kan passen. Neem die sneakers ook maar al uit je kast want je voeten zullen ze nodig hebben! Nobody likes painful feet

7. Come prepared

Ga niet met een lege maag shoppen. Je hebt je energie nodig én je wilt je kunnen concentreren op wat er echt belangrijk is, sales! Zorg er ook voor dat je een flesje water mee hebt en een snack voor tussendoor, want when you shop there's no time to stop!

Foto's © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded