Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ode aan de artistieke mode

Door Tiany op 29.06.2014

Lovers of colors, het moment waar jullie allemaal op aan het wachten waren has arrived! Want de zomercollectie van Roos Vandekerckhove zal jouw fashion senses doen tintelen! Roos Vandekerckhove, een Belgische designer, combineert kunst en draagbare mode alsof het niets is en is niet afgeschrikt door gedurfde kleurpaletten en motieven. Haar vorige carrière als graphic designer is duidelijk terug te vinden in haar collecties, waarin ze speelt met lijnen, kleuren en vormen. Elk kledingstuk heeft zijn eigen verhaal en idee zodat jouw wardrobe er binnenkort kan uitzien als een kunstig geheel, so artsy!

En er is nog meer goed nieuws, want haar nieuwe collectie zal tot woensdag 15 oktober 2014 te vinden zijn in een pop-up store in Brussel! Hiervoor heeft Roos Vandekerckhove de handen in elkaar geslaan met de Brusselse designstudio Showroom. Je kan in de pop-up store niet enkel de prachtige collectie kopen, maar ook gelijk het interieur. Van origineel gesproken! 

Voor de SS2014 collectie heeft Miss Vandekerckhove zich laten inspireren op het schilderij "Le Rêve", dat een vrouw laat zien in het midden van de jungle. De kleuren en motieven zijn duidelijk terug te vinden in de collectie, wat heeft gezorgd voor een very inspirational kledinglijn! 

In de collectie kan je verschillende soorten tops vinden, net als cardigans en truien. De kledingstukken zijn perfect getailleerd en zijn daarom zeer draagbaar. Met het brede kleurenpalet kan je zeker iets vinden dat jouw cup of tea is, van muntgroen tot leeflijk oranje! Colorblocking anyone?

Naast de kledinglijn zijn er ook schoenen, handtassen, gsm-hoesjes, make-up bags en portomonnees te vinden. Genoeg om een kleurrijk accent toe te voegen aan je leven dus!

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded