Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Addmyberry gaat exclusief!

Door Koen op 29.06.2014

Hoezee! Vanaf heden bezit Addmyberry het patent op kleding met QR-codes! Het merk zag voor het 1st het daglicht in 2011 met de verkoop van T-shirts met QR-codes, maar sinds kort zijn er ook sweaters van het merk te verkrijgen!

De trouwe Belmodo lover kent het merk ongetwijfeld al op z'n duimpje, maar voor de newbies volgt hier een kleine intro. Elk Addmyberry kledingstuk bevat een QR-code met een hidden message. Het enige wat jij moet doen, is de code scannen met je smarphone en kijken welke verborgen boodschap op jouw T-shirt of sweater staat! Fashion on a social level!

Sounds boring? Dan moet ik je ongelijk geven! De boodschappen die de kledingstukken dragen, zijn allesbehalve saai. Zo verwijzen bepaalde T-shirts jou naar de top 10 bezienswaardigheden in Berlijn mét een aantal hidden gems om jouw volgende trip onvergetelijk te maken! Andere stukken laten je dan weer inspirerende foto's en quotes zien. Never a dull moment met Addmyberry!

Kom je iemand met een Addmyberry T-shirt tegen? Dan weet je wat je te doen staat! Ideale manier ook om een gesprek aan te knopen. "Mag ik jouw code eens scannen"? Beste pick-up line ever!

Foto's © Addmyberry.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded