Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wat moet je scoren tijdens de solden?

Door Michael op 28.06.2014

Sales! Mijn favoriete tijd van het jaar, no doubt, en die van jou waarschijnlijk ook. Dit is hét moment om je kast nog eens aan te vullen met de nieuwste trends. Whatfashion weeks niet gevolgd? Niet helemaal up-to-date met de fashion stylings van deze zomer? No problemo, want ik zet hier enkele items bij elkaar die je most definitely moet shoppen tijdens de summer sales. Are you ready? Here we go!

Trend: Bermuda


© New Look & H&M.

De bermuda is weer helemaal terug dit seizoen. Combineer hem met een leuke top en blazer of, voor een meer edgy kantje, met een lange gilet. Ook prints mogen, dus leef je uit. Gespot bij Mulberry, Victoria Beckham en Chloé en volgende week in jouw wardrobe.

Trend: Bloemenprint


© New Look.

Flower power à la jaren '70 moeten we gelukkig niet meer verwachten, maar we zitten toch in de bloemetjessfeer deze zomer. Stella McCartney en Dolce & Gabbana toverden de stuks uit de kast van onze ouders om in trendy, wearable items. Jurkjes, broeken, blazers, tops … hier zijn eigenlijk geen regels, maar keep in mind: less is more!

Trend: Crop Tops


© H&M.

Deze nineties-vibe trend vond zijn weg ook terug naar de catwalk bij o.a. Céline en Kenzo. De topjes zijn ongelofelijk mooi wanneer je ze combineert met een midi-skirt of maxi-skirt met hoge taille. Voor de durvers die wat meer skin willen showen, kan het ook altijd met een (jeans-) shortje, voor een total summer look.

Trend: Kimono


© Filippa K & New Look.

Er heerst een grote Asia mania in modeland, waar brands als Prada en Balmain al helemaal mee zijn. De kimono is een perfecte vervanger van de blazer of de (soms heel boring) cardigan. Hij gaat goed samen met een skinny jeans of op een skater skirt. De combinaties met deze trend zijn eigenlijk almost endless, dus mix en match er maar op los!

Met medewerking van Christine Smeyers.

page loaded