Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alexa Chung lanceert haar eigen jeanscollectie

Door Astrid op 28.06.2014

It-girl Alexa Chung slaat de handen in elkaar met jeanslabel AG Adriano Goldschmied en gaat haar eigen jeanscollectie uitbrengen. Not enough emoji’s in the world to express how excited I am!

De lijn zal volgend jaar in januari uitkomen - nog even wachten dus - en zal bestaan uit niet minder dan 20 stukken. De ‘Alexa Chung for AG' collab zal bestaat uit o.a. schattige dungarees, toffe jurkjes en natuurlijk a whole lot of jeans!

Maar waarom jeans?

“The collection is inherently the missing pieces of my dream denim wardrobe, which, as ever, is predominantly inspired by a late Sixties, early Seventies aesthetic” - dixit Chung in WWD -

Wie It al gelezen heeft, weet natuurlijk dat Alexa’s favoriete stijliconen uit deze tijdperken komen. Op haar inspiration board spotten we inderdaad Jane Birkin en the Sex Pistols. Als we verder heel zachtjes onze ogen toeknijpen kunnen we “skater-girl shorts”, “NYC fashion jean”, “Vivienne punk jean” & “perfect perfect HotPants” lezen bij Chung’s schetsen. Can’t wait!

Foto’s © Grazia UK.

page loaded