Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

3 Belgian summer pop-up stores in Knokke Le Zoute

Door Aline op 28.06.2014

In the summertime when the weather is fine ... poppen aan onze mooie Belgische kust vrolijk winkeltjes op. 

Dinsdag is het 1 juli, dus ben ik net op tijd om jou voor te stellen aan 3 temporary shops die je absoluut een bezoekje moet brengen wanneer je een dagje naar K-town trekt. 

1. Just Julia

De 1ste in het rijtje is Just Julia, een Belgisch accessoirelabel dat met de schattigste en betaalbare items onze harten in 1, 2, 3 veroverde. Prachtige espadrilles, leuke clutches, beachwear ... Just Julia has it all! Neem zeker al eens een kijkje op de website, you'll want it all!

Waar?
Antoine Bréarstraat 19
Knokke

Wanneer?
Van donderdag 26 juni t.e.m. zondag 21 september elke dag open van 10:30 tot 18:30, op sommige dagen zijn er laatavondopeningen. 

2. Billion Dollar Babes

Ook het Belgische Billion Dollar Babes popt deze zomer aan de Belgische kust. Het merk is bekend voor zijn multifunctionele en hoog kwalitatieve basics die passen voor iedereen. Geprinte jumpsuits, jurkjes, broeken in hoogwaardig jersey stretch. De perfecte keuze voor een dagje strand of om te flaneren op een zwoele zomeravond. 

Waar? 
Zeedijk 712
Knokke

Wanneer? 
Van donderdag tot zondag van 10:30 tot 19:30, op sommige dagen zijn er laatavondopeningen. 

3. I.Ma.Gi.N. Jewels

Op zoek naar de allermooiste, fijnste en ook betaalbare juwelen voor deze zomer? Dan moet je zonder twijfel langsgaan bij I.Ma.Gi.N. Jewels, het Belgische merk van Margaux Spruyt en Gilles Van Gestel. Je vindt er trendy zomerjuweeltjes maar ook tijdloze exemplaren. Meer over Gilles en Margaux? Lees dan het Belmodo artikel Meet the creative juices behind I.Ma.Gi.N. Jewels

Waar? 
Antoine Bréartstraat 12
Knokke

Wanneer?
van donderdag 3 juli t.e.m. zondag 31 augustus elke dag van 10:30 tot 18:00.

page loaded