Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Naomi Campbell turns designer

Door Kim op 27.06.2014

Naomi Campbell is intussen 44 maar nog lang niet klaar met haar indrukwekkende carrière binnen de modewereld. Als 1 van de original supermodels uit de jaren '90 kan ze nog steeds op een icoonstatus rekenen, en na haar eigen TV-show The Face brengt ze volgend jaar ook nog 3 boeken uit - but she's not stopping there!

Het model toont ook interesse in zelf een kledinglijn te gaan ontwerpen en zou al bezig zijn met onderhandelingen. Zo zegt ze tegen the Mail Online:

"I've been approached by a few brands to design a line for them. It's something that interests me and I'm in negotiations. Now I've grown up a bit more ... I will design not just for women of colour, but for all. I see there's lots of things that are not there that I feel that I'd like to have, and so I'd like to share it with everybody." - aldus Naomi Campbell -

Hiermee is ze zeker niet het 1ste model dat zich aan ontwerpen waagt (think: Kate Moss x Topshop of Cara Delevigne x Mulberry) maar wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat!

Foto via Fashion Gone Rogue en Famous Face.

page loaded