Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

6 perfecte zonnebrillen voor de zomer

Door Bieke op 27.06.2014

Dear Belmodo lovers, I’m afraid I have a little confession to make: daar waar de meeste vrouwen verslaafd zijn aan schoenen, ben ik helemaal hoteldebotel voor zonnebrillen. En hoewel ik me altijd voorneem om mijn collectie nu echt niet meer uit te breiden, is het altijd weer hetzelfde liedje. Zodra ik een zonnebrilwinkel voorbijloop, is het van dat: alweer een nieuw exemplaar! Als ik me in de toekomst aan mijn goed voornemen wil houden, is er écht maar 1 remedie: zover mogelijk wegblijven van de winkels die de volgende zonnebrillen verkopen.

1. Komono did it again: een zonnebril om warm van te krijgen … Wauw, dan hebben we de zon zelfs niet meer nodig of wat?! Just kidding, of course! Sorry als ik sterallures krijg, maar die roze glazen doen de prinses in mij ontwaken. En de kers op de taart? Dit exemplaar kost slechts € 44,95. Daar kan je niet voor sukkelen, als je het mij vraagt. Klik hier om een Komono verkooppunt in België te vinden.

2. Ik heb het wel voor zonnebrillen met lichte kleurtjes … Het is zomer voor iets hé! Prada weet wel wat het moet doen om mijn hart een tikkeltje sneller te laten slaan … Deze kost € 248,-. Je kan hem nu al online kopen.

3. Bij de zomer horen gewoon bloemetjes, veel bloemetjes. En blijkbaar vindt Dolce&Gabbana dat ook. Voor deze zonnebril van D&G betaal je € 191,-. Van deze flower edition kan je niet anders dan goedgezind worden … Kijk hier waar je een D&G verkooppunt vindt.

4. Roberto Cavalli ontwierp een montuur met dierenprint. Ik krijg rillingen als ik alleen nog maar het woord python hoor maar een bruine zonnebril met een gouden python print kan ik best verdragen. De zonnebril kost € 220,- en kan je hier online kopen.

5. Als het zomer is, dan mag het wel al eens flashy zijn hé! Funny, Alain Afflelou moet precies hetzelfde gedacht hebben toen hij deze zonnebril ontwierp. Met deze val je zonder twijfel op, maar daar heb ik geen probleem mee hoor! De zonnebril kost € 79,-. Kijk hier waar je een Alain Afflelou verkooppunt vindt in België.

Diesel is toch altijd al een speciaal geval geweest hé. Maar dat bedoel ik alleen maar in uiterst positieve zin, want ik ben écht major fan! Deze zonnebril met denim details bezorgt me nog meer hartkloppingen dan knuffelen met mijn teddybeer. Hij is beschikbaar in 2 kleuren en kost € 149,-. Je kan hem nu al online kopen.

Topfoto © Dolce&Gabbana
Foto's zonnebrillen © Pinterest, freshlabels.cz, Prada, Dolce&Gabbana, otticanet.com, Afflelou en Diesel. 

Met medewerking van Jana Limbourg.

page loaded