Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The ultimate return of the pointy pump

Door Lien op 26.06.2014

We hebben er stiekem allemaal een soort van knipperlichtrelatie mee, de pointed pump. Maar guess what tabloids, mijn pointed pumps en ik zijn plotseling, heel erg onverwacht weer helemaal in een passionele romance verwikkeld.

Jep, ze zijn weer helemaal terug van weggeweest, en zoals dat gaat in een af-en-aan relatie leek de liefde nog nooit zo groot. Al weten we allemaal dat het waarschijnlijk geen blijvertje is, ahum.


De pointy pumps hebben een dubbel voordeel, want niet alleen verlengen ze je benen en zorgt het kantelen van je bekken ervoor dat je beenspieren beter uitkomen, maar ze geven je outfit meteen ook een meer opgeklede touch. Fancy schmancy!

Enig nadeel voor mij persoonlijk dan? Ik kan voor geen meter op hakken lopen, eeehk. En dan bedoel ik ook letterlijk voor geen meter. 't Is triest, I know, maar dat houdt mijn liefde voor de schoenen niet tegen. Ze staan ook altijd mooi in mijn kast, toch?

Mijn overduidelijke favorieten onder de pointy pumps zijn de studded Pigalle hakken van Louboutin (heel chique!) en de Rockstud pumps van Valentino.

Studs, studs, studs en duur, duur, duur - ik voel hier stilaan toch een thema ...Boven: Valentino - Onder: Louboutin.

Ik ben heel benieuwd of jij momenteel ook weer helemaal op de pointy pumps-wagon zit, en als dat het geval is, heb ik goed nieuws voor jou ... Ja hoor, ik ben weer op zoek gegaan naar de leukste exemplaren in heerlijke zomerse kleurtjes, zowel expensive als betaalbaar! Joehoe!

Portefeuille in de aanslag of net heel goed weggestopt? Ja? Get ready ... Here we go!

1. Roze rockstud (€ 670,- van Valentino).
2. Pastelgele slingback (€ 59,95 van Zara).
3. Romantisch wit (€ 70,42 van River Island).
4. Oranje suède (€ 76,- van Topshop).
5. Beige slangeneffect (€ 465,- van Louboutin).
6. Blauwe bloemetjes (€ 76,- van Topshop).
7. Babyblauwe Pigalle (€ 895,- van Louboutin).
8. Nude met ritsdetail in de zool (€ 39,95 van Zara).
9. Roze met flamingohak (€ 455,- van Sophia Webster).

Ik ken de mijne al, maar welke zijn jouw favoriet?

Foto's via © Sincerely Jules & Tumblr.

page loaded