Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brazilian time

Door Koen op 26.06.2014

Als er iets echt enorm belangrijk is tijdens het WK, dan is het dat je de tijd bij de hand hebt. Stel u eens voor dat je een match zou missen? Daar zou je niet mee kunnen lachen hé? Wij ook niet. Daarom hebben we hier even alle WK inspired horloges op een rijtje gezet. Take your pick en kom zeker niet te laat voor de match!

1. Speciaal voor de gelegenheid heeft Rodania een horloge ontworpen voor onze Rode Duivels. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar in vlammend rood en classy zwart. Go Duivels! € 49,-.

2. Groen-gele horloges in overvloed en ook Tissot heeft er 1 ontworpen! Op de achterkant staat een voetbal gegraveerd. Leuk detail! De horloges zijn in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar. € 325,-.

3. Het kleurrijkste merk van horloges, Swatch, kon natuurlijk niet achterblijven. Felgroen met een voetbalveldje op de achtergrond. Ideaal voor de kids of de mannen onder ons die al eens graag wat kleur dragen! Een deel van de opbrengst gaat naar de Gol de Lettra Foundation dat meer dan 1 300 Braziliaanse kinderen en jongeren helpt bij hun educatieve ontwikkeling. Driewerf hoera voor Swatch! € 60,-.

4. Voor degenen die bij digitale horloges zweren en weigeren een analoge te dragen, is er Puma. Heel handig voor tijdens het WK om tot op de seconde te kunnen aftellen! Strak, sporty met groene en gele accenten én het horloge is waterdicht. Misschien nog iets voor de afterparty, moest je per ongeluk in een zwembad belanden? € 49,-.

5. Ook de kids krijgen een eigen Rode Duivels horloge. Zij zijn vaak de grootste en hevigste supporters en zullen hier ongetwijfeld heel blij mee zijn! Iets om op school een beetje mee te stoefenEsprit, € 45,-.

Topfoto © Weheartit.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded