Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Discover #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv

Door Tiany op 25.06.2014

Ok, we moeten bekennen onze favoriete bezigheid deze zomer is absoluut ... Oostende! Een badstad die we jou de komende weken op Belmodo uitgebreid laten ontdekken met de beste places-to-be op vlak van mode, beauty, taste én lifestyle. Verwacht je aan 1000den redenen om meteen richting de koningin der badsteden te trekken. Wij zijn alvast addicted en hebben bovendien nog meer in petto. Listen up!

Summer events come to mommah! Waarom naar het buitenland trekken als de zon altijd schijnt in Oostende? En als Belmodo bovendien een heel weekend lang haar fashion magic sprenkelt over de badstad? Jep, een summer event dat je zeker niet mag missen! Dus shotgun je vakantie op het werk en noteer in je agenda: zaterdag 23 & zondag 24 augustus 2014 @ #MODEinOOSTENDE.
#MODEinOOSTENDE who, #MODEinOOSTENDE what?

Mocht iemand van de Belmodo crew nu een nachtegalenstem hebben, dan hadden wij zeker een ode aan Oostende en 't zeetje ingezongen. Want eerlijk, welke lichtjes van de Schelde?! Helaas zijn wij niet gezegend met een ... (vul hier je favoriete zangeres in) stem en tonen we onze liefde voor de badstad door een zomerevent te organiseren met een Belmodo twist of course!#MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo wordt hét shoppingweekend aan de kust vol fashion & lifestyle met zaterdag 23 augustus 2014 een late night shopping tot 21:00 met goodies voor de fashionista’s én tal van niet te missen kortingen. Belmodo zorgt voor een shopping parcours van Oostendse hotspots om te shoppentasten en logeren. Volg de #MODEinOOSTENDE pagina op Belmodo en ontdek de hidden gems van Oostende!

Tiany trok alvast naar Oostende voor een klein voorsmaakje, check de Belmodo video #MODEinOOSTENDE inspired by Belmodo.tv.

Jullie kennen Belmodo al langer en weten dat wij af en toe (altijd eigenlijk) graag een wild feestje houden. Zaterdag 23 augustus is iedereen van harte welkom vanaf 21:00 in het Casino van Oostende om er de benen los te schudden op de #MODEinOOSTENDE fashion party. Opgelet je moet wel een ticket kopen, maar daarover later meer. Bovendien kan je natuurlijk ook altijd je kans wagen om gewoon een free ticket te scoren via de Belmodo wedstrijd. Hou Belmodo in de gaten en wees er als de kippen bij. To be continued dus!

Op onze fashion party krijgen trouwens 7 jonge modetalenten de kans om hun designs te tonen aan het grote publiek. Ben je een talentvolle ontwerper die wacht om ontdekt te worden? Dit is je kans! Soon more info op Belmodo.Belmodo goes offline! 

En het regent hier goed nieuws, waaaaaaaant Belmodo gaat offline! Offline?! Stop met panikeren en de Belmodo homepage te refreshen. Belmodo zal altijd 24/7 online fashion content leveren, maar we gaan naast ons blogazine ook een special edition magazine #MODEinOOSTENDE uitgeven. Vanaf dinsdag 15 juli verkrijgbaar bij tal van Oostendse handelszaken. Grab your issue before it's to late!

Het #MODEinOOSTENDE magazine toont je alle must-visit hotspots van Oostende met interviews van bekende locals: la fille d'O ontwerpster Murielle Scherre, owner van de Belgische e-shop Sugarforyourcloset Joke Hoogewijs, front zanger Johannes Verschaeve van The Van Jets en creatieve duizendpoot Elisabeth Ouni. Inderdaad ein-de-lijk Belmodo op je coffee table!


Win 1 maand Oostende t.w.v. € 5.000,-!

Kom in het weekend van zaterdag 23 & zondag 24 augustus 2014 winkelen in Oostende en/of kom naar onze fashion party. Deel vervolgens je leukste foto's via Facebook, Twitter of Instagram met hashtags #MODEinOOSTENDE #belmodo en maak dan kans op 1 maand winkelen, proeven & logeren in Oostende t.w.v. € 5.000,-! Zoek maar geen typfoutjes, want die 3 zero's kloppen volledig. Met deze prijs ontdek je alles wat Oostende te bieden heeft. Helemaal overtuigd? Dat dachten we wel! 

Augustus is er sneller dan je denkt en Belmodo wil niet dat je dit shoppingweekend hoeft te missen. Kom zaterdag 23 & zondag 24 augustus 2014 af en vier het einde van de zomer met #MODEinOOSTENDE en Belmodo! 

page loaded