Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Agyness Deyn is model af

Door Kim op 25.06.2014

Agyness Deyn heeft het gehad met model zijn. Niet echt shocking news gezien het al even geleden is dat de Britse nog model was voor grote merken à la Dr. Martens, maar toch het einde van een tijdperk voor het model dat een tijd erg bekend was om haar blonde pixie cut en androgyne look. Agyness kondigde eerder officieus het einde van haar modellencarrière aan tijdens een interview met de krant LA Times.

"I suppose I have stopped modelling officially. I've not done any for a good long while now. I think it was about four years ago when my feelings were changing towards the industry. I didn't hate it, but I was yearning to do something different. I was on a gradient. I was something different." - aldus het model -

Tegenwoordig heeft ze haar korte kopje verruild voor langere haren en kleedt ze zich ook graag vrouwelijker. Carrièregewijs stort ze zich nu liever op acteren.

"Even though I've dressed so boyish and androgynous for a lot of my life, I feel like now that I've hit my thirties and had to grow my hair out for a movie role, I've started to feel more feminine and sexy."

Foto's via Listal en Elle.

page loaded