Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A rock chic fashion collab

Door Michael op 22.06.2014

A new cool fashion collab is coming. Het denim brand 7 For All Mankind gaat een samenwerking aan met Hollywood Trading Company. HTC is een edgy Californian fashion brand. De know how van 7 For All Mankind denim wordt door deze samenwerking gecombineerd met de coole edgy rock chic look van HTC. We can’t wait!

In de capsulecollectie zien we veel jeans en leder items. Maar met een edgy touch: gescheurde jeans, afgedragen leder en veel studs. Voor de ladies zijn er mooie skinny en cropped jeans. Vooral het exemplaar met achteraan jeans en vooraan leder is very hot. Maar ook de leder bikerjacket bezaaid met studs op de schouders is onweerstaanbaar.

Voor je hubby zijn er rechte en loose-fitting jeans met een used look alsof de jeans al door meerdere mannen is gedragen. En waarvan je moeder zegt “is dat een nieuwe jeans met al die scheuren?!” Yes and we love it! The vintage denim look is really cool. De here collectie heeft ook enkele fashionable items: een leather jacket in 2 kleuren en een jeansjacket met lederen mouwen.

De collectie is niet beperkt tot kleding. Er zijn ook prachtige accessoires met studs. Van ceintuurs tot een denim clutch en een lederen shopper bag met studs en steentjes. De items zijn tijdloos door het gebruik van leder, denim en zwart, all time winners! Maar ook eigentijds door de speciale, unieke afwerking.

De 7 For All Mankind x HTC Capsule Collection zal vanaf Augustus 2014 verkrijgbaar zijn in de 7 For All Mankind winkels en bij de verdelers.

Met medewerking van Ellen Aernouts.

page loaded