Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The perfect prom dress

Door Tiany op 21.06.2014

Het einde van het schooljaar is weer in zicht, en voor sommigen van jullie betekent dit dat jullie high school experience er ook op zit. And you know what that means! Prom night! Een avond om je fancy uit te dossen, met je date te gaan dansen en jouw perfecte jurk te showen! Maar om die perfect dress te vinden moet je soms maanden lang zoeken en winkel na winkel afschuimen. Hier vind je wat inspiratie en tips om die zoektocht wat makkelijker te maken! En geen bal meer voor school, ga gewoon eens wild op een fancy night out!

1. Wil je graag die romantische, klassieke look, dan is een lange jurk dé perfecte keuze! Om je outfit wat speelser te maken kan je gaan voor een model dat een kortere snit heeft aan de voorkant, of voor wat details aan de taille. 
Draped Neckline Gown MANGO: € 89,99
Little Mistress Galajurk roze: € 99,95
Little Mistress Galajurk blauw: € 99,95
Bandeaujurk H&M: € 39,95

2. Ga je liever voor een speelsere look, kies dan voor een jurkje met een print. Origineel én eye-catching!
Closet Red Damask Print Dress: € 59,-
Red Valentino Printed Taffeta-Twill Dress: € 177,75
Oscar de la Renta Embellished Lace and Silk-Faille Dress: € 1.879,50

3. Als je eruit wilt zien als een echte vamp, ga dan voor een aansluitende jurk. Om je diva-look helemaal af te maken kies je voor rood. Va-va-voom!
Fréya Red Bow Silm Dress: € 57,95

4. Houd je het liever simpel, dan kan je beter kiezen voor een jurkje zonder veel details. Less is more, en je kan je outfit compleet maken met accesoires en een leuk tasje!
Fréya Classic Purple Dress: € 50,62
Dress Gallery Princess Peche Dress: € 255,-

5. Voor een lieflijke en romantische look kan je voor een jurkje van zijde of chiffon gaan. De speelsheid van de stof zal ervoor zorgen dat je jurk perfect langs je lichaam valt, voor een modernere princess outfit!
Nina Ricci Gathered Silk Chiffon and Washed-Satin Dress: € 840,-

6. De durvers onder ons kunnen gaan voor een cut-out dress die er gesofisticeerd uitziet, of voor jurkjes met unconventional prints, om het wat spannender te maken. Je zal zeker opvallen, en een one of a kind outfit dragen op je prom!
Three Floor City Lights Dress: € 244,94
TIBI Connecticut Snake Print Dress: € 266,-

Hopelijk vind jij jouw perfect prom dress voor je special night! You only live once, je mag je al eens laten gaan!

Topfoto © Pinterest.

Met medewerking van Kirsten Voets.

page loaded