Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sustainable basics are never boring!

Door Loes op 20.06.2014

Sommige merken hebben iets onbevangen. Iets dromerigs maar toch heel nuchter. Het merk Base range is zo’n brand dat ik niet precies kan omschrijven waarom hun wereld me zo fascineert, maar hij doet het wel. En nog geen beetje ook!

Base range is een label dat ondergoed en easy wear maakt en dat alles 100% sustainable. Ze werken enkel met organische stoffen van hoge kwaliteit en met een productie die zo weinig mogelijk impact heeft op het milieu. Green much? Dat horen we graag!

Maar buiten het sustainable aspect van dit merk, heeft Base range een heel eigenzinnig karakter. Ken je dat gevoel wanneer je iemand ziet die zo mooi is maar je niet precies kan zeggen wat je nu zo knap vindt? Dat is Base range. Hun esthetiek zweeft tussen moderne cultuur en a natural world. Hun kleding is minimalistisch en clean maar toch heel zacht en comfy. Het zijn zo van die outfits waar je stiekem in wilt wonen en verdwijnen. Hmmm, sounds like me!

Alles oogt een tikje androgyn maar net daarin schuilt een grote portie puurheid. Ben je geen lady die zich graag hult in bombastische lingerie van Victoria Secret en gruwel je alleen al van de kantjes en strikjes aan iedere bh? Dan ga je jezelf heel erg clean en sexy voelen in deze niemandalletjes van Base range.


Nog opzoek naar de perfecte bikini om neer te vleien op parelwitte stranden, met palmbomen en cocktails? Sighhhhhh. De roze Swim Strap Top staat alvast op mijn wishlist! Maar ook de kledingstukken van Base range zijn ultieme basics die je forever and ever kan blijven dragen. Sustainable much and pleasing for the eye, meer moet dat niet zijn. Gimme gimme gimme!


Ohja, en ben je niet zo'n fan van online bestellen? De shop Hunting & Collecting in Brussel is de enige shop die deze mooie goodies verkoopt op Belgische bodem. 

Foto's: © Base range

page loaded