Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kendall Jenner in FW14 campagne Givenchy

Door Kim op 20.06.2014

Het kleine Kardashian zusje Kendall Jenner timmert flink verder aan haar eigen carrière, and she's doing great. Je kon al lezen in het Belmodo artikel Model off duty: Kendall Jenner dat ze tegenwoordig een erg gewild model is binnen de high fashion scene, iets wat deze laatste opdracht nogmaals bewijst. Niemand minder dan Givenchy boekte haar voor hun FW14 campagne (je ziet haar linksonder op de foto).

Toegegeven, ontwerper Riccardo Tisci is een vriend van de familie (hij ontwierp ook Kims huwelijkskleed) dus Kendall had waarschijnlijk een streepje voor - maar je kan niet ontkennen dat ze als model erg goed bezig is. What do you think?

Foto © Givenchy

page loaded