Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Showroom (les belges)

Door Koen op 19.06.2014

Sinds 2010 organiseert Wallonie-Bruxelles Design/mode - of kortweg WBDM - Showroom [les belges] op de Parijse modeweken. Via deze weg wil WBDM Belgische ontwerpers de kans geven hun werk op de Parijse modeweken tentoon te stellen. Zowel meer gevestigde waarden als nieuwe talenten worden geselecteerd. Zo zijn Filles à Papa, Thrive, Katrien Van Hecke en Conni Kaminski al mee op sleeptouw geweest.

Nog tot zondag 24 augustus houdt WBDM Showroom [les belges] : la nouvelle génération de la mode belge. Een tentoonstelling dat het werk van de 5 geselecteerde modeontwerpers voor de Paris fashion weeks van 2014 presenteert. Ideaal dus om hen eens wat beter te leren kennen! De 5 designers die dit jaar mee naar Parijs mogen zijn a. KNACKFUSS, Super Piece of Chic, Gioia Seghers, Krjst en M.P. Coudeyre.  

De tentoonstelling zal foto's van Laetitia Bica bevatten die voor haar project "Carte Blanche" foto's van de collecties heeft genomen. Laetitia is geen onbekende en heeft al eerder foto's genomen van Stromae en Kenji Minogue. Ook een opkomend talent dus en we zullen ongetwijfeld nog wat van haar horen! Naast de foto's krijg je ook enkele silhouetten en schetsen te zien. Een bezoekje waard!

Showroom [les belges] : la nouvelle génération de la mode belge

L'Espace Wallonie
Grasmarkt
Rue du Marché aux Herbes 25-27
1000 Brussel 

Foto's © Laetitia Bica.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded