Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

This one’s for the boys

Door Michael op 18.06.2014

Waar de ladies onder ons kiezen voor online shopping omdat ze geen tijd hebben, doen de boys het omdat ze winkelen gewoon niet leuk vinden. Al dat passen, kleren aan, kleren uit ... Hoewel er natuurlijk uitzonderingen zijn, maar ik vrees dat de meerderheid van onze mannelijke vrienden niet graag winkelt. Doeme toch!

Ook voor hen is Zalando dé oplossing! Als je wederhelft hier niets tussen gaat vinden, dan weet ik het ook niet meer. Stoere prints van een agressief hondje, bloemenhemdjes voor de echte venten die niet bang zijn hun vrouwelijk kantje te laten zien, stijlvolle basics, printed trousers ... Zalando heeft het allemaal.

Ook onder de mannen zijn er die al eens wat meer centjes verdienen. Voor hen is er de Zalando Premium Collectie met merken als Patrizia Pepe, J. LINDEBERG, Michael Kors, Iceberg, Just Cavalli... Only for the big boys.

Foto's © Zalando. 

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded