Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Jeans is the word

Door Angelique op 18.06.2014

Meet new kid on the block DAWN. Inderdaad, nog een merk dat jeansbroeken verkoopt. 'Hebben we er daar al niet genoeg van dan'? Nee. Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar de perfecte jeansbroek vinden, is echt geen makkie dus geef mij gerust nog wat merken om tussen te kiezen. Want een perfecte jeansbroek is belangrijk en moet en zal gevonden worden!

Ze zijn fris, modern en hebben innovatieve ontwerpen. En nee, dat zijn niet zomaar dure woorden die niet nageleefd worden. Zo gebruikt DAWN in zijn FW2014 debuutcollectie Japans denim dat koperen weefseldraden bevat. Na een wasbeurt krijgt de stof een subtiele metal shine. Combineer dat met de klassieke indigo kleur en je krijgt een broek om u tegen te zeggen!

Verder vindt DAWN het zeer belangrijk dat de pasvorm perfect is en dat elk item een individueel karakter heeft. De collectie bevat ook niet alleen jeansbroeken, maar ook hemden in zijde en jasjes van Italiaanse stof gevoerd met Vietnamese zijde ... Luxe troef! Zolang jij je comfortabel voelt, de jeans goed zit en lang meegaat, is DAWN content!

"Being the new kid on the block, we are obviously not another heritage brand. On the contrary, we think it's much more fun to play new games with a traditional material." - dixit DAWN -

Het merk staat nog in de kinderschoenen, maar is niet van plan van zijn pad af te wijken! Ze zijn bereidt risico's te nemen, gaan voor een goed design en werken met enorm veel passie en ambitie aan hun producten. Zo wordt er vanaf de sketch tot het eigenlijke product in de rekken hangt, gewerkt met een enorme focus. It's all in the details en DAWN is niet van zin om een steek te laten vallen. 

Foto's © DAWN. 

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded