Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Diane Kruger x Jason Wu

Door Kim op 18.06.2014

Diane Kruger staat - naast haar acteerskills en cute boyfriend Joshua Jackson - in het modewereldje bekend om haar stijl en elegantie én Karl Lagerfeld is zowat haar BFF. Ze is steevast aanwezig op de shows en is ook al enkele keren gezicht geweest van Chanel. Lees er meer over in het Belmodo artikel Chanel x Diane Kruger. Toch is de Chanel-frontman niet haar enige designer friend, want de actrice gaat nu ontwerpen voor Jason Wu.

Beeld je nog geen volledige celeb collab in, het zou enkel gaan om een handtas die vanzelfsprekend ook de naam 'Diane' opgeplakt krijgt. Veel meer info over wanneer deze uitkomt en hoe 'Diane' er zal uitzien is er nog niet, maar wij zijn alvast benieuwd and we'll keep you posted!

Foto © SAG

page loaded