Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dreaming in Blue

Door Tiany op 17.06.2014

7 For All Mankind, the king in denim en lifestyle producten brengt zijn SS2014 campagne tot leven met een 360° digitale ervaring! Het luxe denim brand wil the city of California, de geboortestad van het denim label, showcasen en nodigde daarvoor 3 digitale visionairs uit to dream in blue..

Ze kregen de kans hun ultieme Californian road trip te beleven én dit uitgerust in 7 For All Mankind's very best seasonal wear! Via verschillende social media kon je de Californian dream ervaringen op de voet volgen. Song of Style's fashion blogger/interior designer Aimee Song showcasede haar liefde voor architectuur en design door een leuke samensmelting van texturen, patronen, kleuren en vormen op te roepen.


Opkomend fashion photographer Andrew Arthur ging road trippen met niemand minder dan miss Chiara Ferragni en postte hun avonturen enthousiast op Instagram. De Zwitserse blogger Kristina Bazan, deelt haar artistieke flair in fashion, beauty, luxury en lifestyle. Die laatste organiseerde een social media wedstrijd, Blue Inspiration, waarbij de ultieme 7 For All Mankind fan naar huis ging met € 500,- aan spending money

So get inspired door denim en de visionairs' road trip looks en schaf je om ter snelst een 7FAM attire aan! 

Met medewerking van Paulien Eerebout. 

page loaded