Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Take a walk on the wild side

Door Koen op 16.06.2014

Het Berlijnse schoenen- en accessoiremerk Zign zorgt deze zomer voor een clash tussen het vertrouwde city life en onbekende wild life met hun nieuwe Native Metropolis collectie.

Voor de cool gals onder ons zijn er patent strap flats, witte sandalen en watersandalen look-a-likes - maar dan in het leder - terwijl de city boys kunen kiezen tussen verterschoenen, derby’s en suède slippers. Perfect voor a summer in the city!

Mag het al wat speelser? Dan heeft Zign voor jou jungle heels, kobaltblauwe pumps, sandaaltjes met een giraf- of tribalprint … en allemaal zo classy! Ik dacht altijd dat schoenen met jungle en tribalprints nogal snel een tikkeltje trashy konden zijn, maar Zign heeft mij mijn mening totaal laten herzien. Go Berlin!

Voor de avontuurlijke mannen onder ons is er maar 1 oplossing, de sandaal. Deze keer niet met tribal print, maar gewoon klassiek zwart én de plakkers worden vervangen door de klassieke-klik-rugzak-sluiting - of wat het woord ook mag zijn voor dat ding. Mijn blauwe teva's mét tribal print van in de jaren stilletjes mogen dus nog schoon in de kast blijven. Jammer, maar helaas.

Foto's © Zign.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded