Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I see fastfood ... everywhere!

Door Lien op 15.06.2014

Als er iets is wat ik tijdens al mijn jaren (ha, alsof ik 60 ben) heb geleerd, dan is het wel dat mode vooral draait om fun fun fun, en dat is zeker ook het geval bij de nieuwste trend op modegebied. Komt het door de honger of is er meer aan de hand? We may never know, maar fashion lalaland is momenteel helemaal bezeten door ... fastfood!

Jij hebt ze intussen vast ook wel al gespot: de pizza T-shirts en hamburgertruien hangen à volonté in de winkels! Maar de opvallendste fastfood collectie kwam dit seizoen toch van Moschino. De iPhone cover met frietjes is razend populair, en ook de andere accessoires in McDonalds-stijl zijn overal in een mum van tijd uitverkocht.


(rechts) Jep, ook onze eigen Tiany is helemaal fan!

Naast de hamburger-allures van Moschino, blijken celebs ook serieus fan te zijn van pizza! Zo rockte Beyoncé onlangs nog co-ords in all-over pizzaprint, en schijnt ook Miss Delevingne niet vies te zijn van een salami topping meer of minder ...


In the streets toont de fastfoodtrend zich dan weer vooral in de vorm van heerlijke statementtruien. De meest bekende is natuurlijk de hamburgertrui van Mr Gugu & Miss Go, maar inmiddels hebben wij nog heel wat andere, leuke varianten gespot ...Vind jij deze trend ook geniaal en moet je ook zo hard lachen met het onnozelheidsgehalte ervan? Dan zitten wij helemaal op dezelfde golflengte, uh huh honey, en dan heb ik geweldig nieuws voor jou ... wahaant: ik ben speciaal voor jou op zoek gegaan naar de meest geweldige fastfood items van dit moment!

Shop shop shop away mijn brave burgers, ik kan al bijna niet meer wachten om jullie deze zomer massaal in friet- en pizzaprint te spotten ...

1. Fries are drugs T-shirt (£ 25,- bij Batoko).
2. Hamburger T-shirt, ook beschikbaar in pizzaprint! (€ 12,95 bij Zara).
3. Hyperstoer Levis shortje (£ 50,- bij Batoko).
4. Hamburger iPhone hoesje (€ 16,67 bij Etsy).
5. Pizza ($ 15,99 bij Shelfies) en hamburger oorbellen (€ 6,82 bij Etsy).
6. Bralette in frietpint ($ 65,- bij Etsy).
7. Frietjes op je slip-ons (£ 49,99 bij Vans via eBay).
8. 'A very committed relationship' sweater ($ 36,95 bij Zazzle).
9. Fastfood sleutelhangers (€ 3,03 per stuk bij Etsy).

Als je mij dan nu even wilt excuseren? Toch precies een beetje honger gekregen ... See yaaa! Mmmmyummie!

Foto's via © The Blonde Salad, IG Tiany & Tumblr.

page loaded