Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Online shopping for the win!

Door Tiany op 14.06.2014

Als fulltime working gal kan het verdomd moeilijk zijn nog tijd te vinden om te gaan winkelen. Op zaterdag gaan shoppen is dan je enige optie, wanneer winkelstraten als de Meir worden overspoeld door een zee van mensen die - in tegenstelling tot jou - hopen tijd hebben en vrolijk van winkel naar winkel slenteren. I'll pass, thank you very much!

Thank God for online shopping! Ik weet het, iets fysiek vasthebben en passen is nog altijd beter, maar we moeten roeien met de riemen die we hebben! Bij deze presenteer ik jou de lookbook van alles wat Zalando voor jullie dit seizoen in huis heeft. Hun aanbod is immens en dat zorgt ervoor dat je soms een overload aan inspiratie krijgt, maar hé, ons hoor je niet klagen!

Zalando heeft voor ieder wat wils! Bicker jackets en boots voor de stoere ladies onder ons, stijlvolle basics gecombineerd met opvallendere statement pieces, stukken met grafische prints en veel kleur, laid back looks voor een dagje rondhangen in de stad ... U vraagt, zij draaien! Je zal er gegarandeerd je ding vinden! Het zal wat extra zoekwerk vragen, maar dat is het zo waard! Zeker omdat je het helemaal gratis en voor niets tot 100 dagen na aankoop kan terugsturen

Voor de ladies met een ietwat beter gevulde portemonnee heeft Zalando de Premium collectie met merken als Moschino, DAY, Orla Kiely, By Malene Birger en ga zo maar door.

Dus ga heen, doorzoek de Zalando website, klik wat in je winkelmandje, wacht vervolgens aan je deur, gil - als je durft -, passen die handel en stuur het - indien nodig - gewoon gratis terug. Easypeasy! En wie krijgt er nu niet graag post? En zeker als het pakketjes zijn!

Foto's © Zalando.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded