Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Move your soul

Door Bieke op 13.06.2014

Sporten, voor de 1 een vorm van ontspanning, voor de ander een opgave. Helaas is het wel enorm belangrijk, want dat afgetrainde lijf gaat er niet vanzelf komen ladies. Dus move your butt from that couch en get sporty!

Het allerbelangrijkste bij sporten is dat je comfortabele kledij draagt. Met een te spannende broek en jeukende trui is het helemaal geen pretje en vliegen die goede voornemens al snel in de vuilbak.

Lucky for us komt Rituals weer met een Spring Summer Soulwear collectie! Een comfortabele, stijlvolle collectie in frisse pastelkleuren en aardetinten van 100% superzacht katoen. Zowel voor de girls als de sportieve boys onder ons!


© Pinterest.

Ideaal om je yoga-oefeningen in te doen, een rondje te wandelen op het strand of gewoon thuis in de zetel te hangen. Want dat is af en toe zeker ook toegestaan. De boog kan niet altijd gespannen staan, nietwaar? Zolang je op tijd en stond wat rek, strek en sportoefeningen doet, is het oké. Cause nobody likes a couch potato.

Overige foto's © Rituals.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded