Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet new faces March23 campagne!

Door Tiany op 13.06.2014

Hooraay! Vandaag krijg je een sneak peek te zien behind the scenes van de March23 FW2014 campagne met onze 2 lucky winners. Voor wie compleet uit de lucht komt vallen, check out de top 3 March23 finalisten. Ondanks de massale likes konden we jammer genoeg maar 2 winning models en 2 likers gelukkig maken. Congrats to the new March23 models: Cécile De Borggraef en Anna-Sophiea Olivier & hun winnende likers, Paulien Putman en Stéphanie Bosten.


Goldwood Interiors Antwerpen, 9:00 de 2 lucky winners Cécile De Borggraef en Anna-Sophiea Olivier are entering the building. Als echte pro’s worden ze 1st klaargemaakt voor hair and make-up. Beauty look check! Op naar de styling.  

Key words voor de FW2014 campagne: classy, rock & grunge in een vintage setting. Bij deze lovely #March23shoes horen natuurlijk de daarbijhorende outfits. Specaal voor de gelegenheid kregen de winning ladies een styling door onze eigen lovely Tiany. Lights, camera, we’re rolling

Zoals te zien in de behind the scenes video hebben de door jullie verkozen new faces de fotoshoot genailed. Klein applausje voor jezelf! 

De March23 collectie is een mix van übercoole sneakers with fringe, stoere botten en sexy high heels. Ze hebben prachtige schoenen voor zowel vrouwen als mannen. Dit allemaal aan een affordable price. We like!

Meet the March23 dream team! Ontdek al hun belevingen via de hashtags #March23shoes #model #belmodo #contest @march23shoes!

De lucky winners waren ongelooflijk blij met de reeks foto’s en hun 6 paar March23 shoes. Wij zijn natuurlijk happy 2 voor hen, aangezien ze nu zullen schitteren in de March23 campagne en ze een goede kick of van de zomer hebben door hun nieuwe lovely schoenen. Enjoy girls en veel succes met jullie toekomstige modellencarrière!

Benieuwd naar de FW2014 collectie van March23? Hou dan zeker hun Facebookpagina en website in het oog.

Heb je jammer genoeg niet gewonnen? No need to be bummed! Op Belmodo vind je nog een tal van andere leuke wedstrijden. Waag je kans! Good luck & don’t forget to spread the fashion love met #belmodo.

page loaded