Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zomerse basics bij Marie Sixtine!

Door Michael op 12.06.2014

Spring is in the air! De vogeltjes fluiten er op los, het is langer licht, the temperatures are rising en ons emmertje geluk is aan het overlopen. Heerlijk! Het enige wat we nog kunnen gebruiken is een zomerse garderobe want nee, een te volle kleerkast bestaat niet! En wat beter dan een Parijs label om eens in te snuisteren op zoek naar hidden treasures? Aanschouw de SS2014 collectie van Marie Sixtine

Het merk gaat vooral voor stijlvolle basics voor een easy breezy zomer! Crème palazzo pants,  summer knits in alle mogelijke kleuren voor de frissere zomeravonden en bloemetjes. Want wat is een zomer zonder bloemenprints? Niets. Noppes. Nada. Jou gaat de bloemenprint misschien al een beetje vervelen, maar daar heeft Marie Sixtine iets op gevonden! Geen klassiek bloemenveld op je shortjes, kleedjes en tops. Wel abstract geïnspireerde prints met oosterse inslag. Klinkt niet alleen goed, maar het ziet er ook goed uit!

Verder trekt Marie Sixtine de metallic trend verder naar deze zomer. Geen sombere trainingsbroeken die goed zitten, maar verder "schoon van ver en ver van schoon zijn". Geef ons maar comfortabele broeken met zomerse metallicprints voor een comfort-chique zomer. We like!

Voor ieder wat wils bij Marie Sixtine. Girly stuks als zwierige kleedjes en rokjes en gracieuze T-shirts, maar ook palazzo pants en oversized knits voor de comfortabele types onder ons! Perfect om je garderobe mee te spijzen!

Foto's © Marie Sixtine.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded