Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Duivelse accessoires

Door Angelique op 12.06.2014

Zijn al die supportertenues niet aan jou besteed? Dan kan je nog voor een subtiel zwart - geel - rood accessoire gaan. Niet echt iets wat je in het dagelijkse leven vaak in de winkel terugvindt, maar het WK zou het WK niet zijn als tal van merken er niet ook wat centjes aan proberen te verdienen. En gelijk hebben ze! We love you WK 2014, we do!

1. Stijlvolle handtas om je essentiële spullen in mee te nemen. Het schouderriempje maakt de tas ook perfect om mee naar een match te nemen! Paul Smith, € 826,-.

2. Onze duivels mogen nog eens naar het WK en dat zullen we geweten hebben! Het Belgische Staen komt met de "From Heaven to Hell" collectie om onze Rode Duivels een hart onder de riem te steken. € 70,-.

3. Een subtiele ring in de Belgische driekleur is ook niet mis! Tamawa, € 185,-.

4. Ook tijdens het beluisteren van je muziek supporter je nu voor de Duivels! SL Mini, verkrijgbaar bij Fnac, € 59,90.

5. Supporteren was nog nooit zo makkelijk. Hoesje aan je iPhone hangen en klaar. Easypeasy! iPhone cover verkrijgbaar bij Fnac, € 14,99.

6. Subtiele armbandjes for the win! Versiert mooi je polsen, maar leidt ook niemand af van je outfit. It's all in the details baby! From Belgium with Love by Somewhere Between, € 15,-.

7. Of je armbandje supportert all the way. En dat mag ook natuurlijk! Rood, geel, zwart de kleuren van ons hart - voor wie zich het oude WK nummer van Sergio nog herinnert. BE by Magali Pinchasi, € 12,-.

Topfoto © nieuwsblad.be.

Met medewerking van Marijke Vissers.

page loaded